FORMAREA PERSONALULUI DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR

CASA CORPULUI DIDACTIC "DARIU POP" SATU MARE

COMUNICAT - Centru de vaccinare

COMUNICAT

În perioada 08 – 12 martie 2021, accesul fizic al publicului la Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare este restricționat, datorită faptului că se prelungește perioada de vaccinare din Centrul amenajat în incinta instituției. Intrarea principală a Casei Corpului Didactic „Dariu Pop” este blocată, având acces numai cei programaţi la vaccinare.

Accesul fizic al publicului în incinta instituţiei este restricţionat, doar pentru urgenţe, respectiv situaţii care nu suportă amânare şi necesită prezenţa fizică a vizitatorilor. Pentru depunerea sau preluarea de documente care nu pot fi transmise electronic sau prin curier şi necesită soluționare urgentă, în acest interval de timp, accesul este permis în instituţie doar la intrarea din curtea Inspectoratului Şcolar Judeţean și se va realiza doar pe baza unei programări telefonice la nr. 0787455316. Documentele pot fi predate/ preluate numai de către un angajat al Casei Corpului Didactic „Dariu Pop” la intrarea din curte, numai pe baza programării şi la ora stabilite.

ÎN PERIOADA 08 – 12 MARTIE, NU SE ELIBEREAZĂ ADEVERINŢE PENTRU ABSOLVIREA CURSURILOR, NICI ADEVERINŢELE PENTRU CURSURILE CRED!

  • Programul cu publicul se va desfășura zilnic între orele 9,00-13,00. Contactul cu publicul se realizează pe baza unei programări telefonice la nr. 0787455316 sau a unei solicitări scrise, transmisă prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
  • Vă rugăm să aşteptaţi confirmarea vizitei din partea unui anagajat al CCD SM şi să evitaţi deplasarea la sediul CCD SM.
  • Pentru orice informaţii sau solicitări, respectiv programări ale vizitelor, vă rugăm să apelaţi telefonic NUMAI LA NR. 0787455316, de luni, până joi, între orele 8,00 – 16,30 sau vineri, între orele 8,00 – 14,00.
  • Activitatea angajaților se va desfășura între orele 8,00-16,30 de luni până joi, iar vineri între orele 8,00-14,00, în regim telemunca, dar cu asigurarea programului de permanenţă în instituţie.

 Vă rugăm să sprijiniţi această acţiune şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Director,
Prof. Monica Liliana Chiş